[Search form] [Info about the database] [Search tips]

Biblio: the search term namn=('Bertoft, Eric') results in 20 hits


1. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  The fine structure of amylopectin : studies on the dextrin products obtained by the action of B. subtilis alpha-amylase / E. Bertoft.
- In: Abstracts of contributons : international symposium on cereal carbohydrates, Heriot-Watt University, Edingburgh, Scotland, 9-11 August 1988

2. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Fractional precipitation of amylopectin alpha-dextrins using methanol / Eric Bertoft, L. Spoof.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 169-180.

3. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Investigation of the fine structure of amylopectin using alpha- and beta-amylase / Eric Bertoft.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 195-207.

4. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Partial characterisation of amylopectin alpha-dextrins / Eric Bertoft.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 189 (1989) s. 181-193.

5. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  The use of alpha-amylase in structural studies of amylopectin / by Eric Bertoft . - Åbo : Department of Biochemistry and Pharmacy, Åbo Akademi, 1990. - 67, 53 s. : ill. Diss.: Åbo Akademi.
ISBN 951-649-717-9
UDC 57
6. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Structures of dextrins produced from waxy-maize amylopectin by the alpha-amylase of B. subtilis / Eric Bertoft.
- In: International symposium on cereal and other plant carbohydrates : August 7-9, 1990, Kagoshima, Japan : abstracts, 1990, s. 66-67.

7. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Chains of intermediate lengths in waxy-maize amylopectin / Eric Bertoft.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 212 (1991) s. 245-251.

8. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Investigation of the fine structure of alpha-dextrins derived from amylopectin and their relation to the structure of waxy-maize starch / Eric Bertoft.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 212 (1991) s. 229-244.

9. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  /alpha-amylolysis of granular pea starches / Eric Bertoft, Zhu Qin and Robin Manelius.
- In: International symposium on plant polymeric carbohydrates, Berlin, July 1-3, 1992. - Berlin : Technische Universität Berlin, 1992, s. 78 s..

10. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  The hydrolysis pattern of pea starches by B. subtilis /alpha-amylase / E. Bertoft, R. Manelius, and Zhu Qin.
- In: XVIth international carbohydrate symposium : abstracts : July 5-10, 1992, Paris, France. - Paris : Centre national de la recherche scientifique, 1992, s. 479.

11. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  A method for the study of the enzymic hydrolysis of starch granules / Eric Bertoft, R. Manelius.
- In: Carbohydrate research, ISSN 0008-6215, 227 (1992) s. 269-283.

12. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Structural analysis on the amylopectin of waxy-barley large starch granules / Eric Bertoft, A.-K. Åvall.
- In: Journal of the Institute of Brewing, ISSN 0046-9750, 98 (1992) s. 433-437.

13. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Studies on the structure of pea starches : part 1: intial stages in /alpha-amylolysis of granular smooth pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- In: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 215-220.

14. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Studies on the structure of pea starches : part 2: /alpha-amylolysis of granular wrinkled pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- In: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 258-263.

15. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Studies on the structure of pea starches : part 3: amylopectin of smooth pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- In: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 377-382.

16. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Studies on the structure of pea starches : part 4: intermediate material wrinkled pea starch / Eric Bertoft, Robin Manelius, Zhu Qin.
- In: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 45 (1993) s. 420-425.

17. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  The effect of Ca2+-ions on the alpha-amylolysis of granular starches from oats and waxy-maize / Robin Manelius and Eric Bertoft.
- In: Journal of cereal science, ISSN 0733-5210, 45 (1996) s. 139-150.

18. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Effects of enzymically modified amylopectin on the rheological properties of amylose-amylopectin mixed gels / P. Parovuori ... [et al.].
- In: Food hydrocolloids, ISSN 0268-005X, 11 (1997) s. 471-477.

19. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  Enzymic analysis of the structure of oxidized potato starches 1 / Q. Zhu and E. Bertoft.
- In: International journal of biological macromolecules, ISSN 0141-8130, 21 (1997) s. 131-135.

20. Bertoft, Eric / Institutionen för biokemi och farmaci
  The mode of action on granular wheat starch by bacterial a-amylase / R. Manelius ... [et al.].
- In: Starch = Stärke, ISSN 0038-9056, 49 (1997) s. 142-147.